Post by ternverlapori on Feb 9, 2022 15:09:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Gra kucharska ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Gra kucharska IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają punkty ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Gra kucharska 2022 version ▞▞▞
Okej
Uwielbiam tę grę, ale jest tak wiele, aby cokolwiek kupić lub rozwinąć
Nie mogę zaktualizować gry .. Nie ma opcji aktualizacji, gdy wchodzę do playstore .. Nie mogę teraz zagrać w grę
Ciągle każe mi zaktualizować, ale mi nie pozwala
Bardzo szybko odpowiedziałem na mój problem i bardzo mi pomogło. Jednak nadal mam 15 stolików z zamówieniami, których nie mogę zrealizować.
Fajna gra po prostu za dużo dla nowych przepisów i za mało starszego jedzenia, aby utrzymać grę w ruchu
To dobra gra, ale wolę oryginalną grę. Nie podoba mi się w niej to, że możesz gotować tylko 1 danie na raz
Star Chef 2: Restaurant Game Simulare olr
To dobry sposób na zdobywanie punktów mistplay i zabawy
Drogie urządzenia kuchenne
Star Chef 2: Cooking Game Simulazione qys
Nagrody po przejściu każdego poziomu czynią grę jeszcze bardziej interesującą. Na początku poproszono mnie o pomalowanie ścian mojej restauracji. Wtedy przybyli pierwsi klienci i poprosili o podanie zupy sałatowej. Obsłużyłem go, a on wyszedł z mojej restauracji, mógł jednak zamówić trochę więcej nad całą rozgrywką jest ciekawa i wciągająca.
Ponieważ zacząłem grać w tę grę, gra jest bardzo interesująca, ale problem polega na tym, że gra jest zbyt droga i trudno jest zdobyć koszyki marketingowe, a także pieniądze, a sprzęt jest drogi, myślę, że nie mogę kontynuować gry .
Hej, wy robicie dobrze w tej grze, po prostu uwielbiam tę grę, ponieważ kupuję rzeczy, ale uważam, że jest to zbyt drogi zakup, w przeciwnym razie ta gra jest tak relaksująca 😎
No tsk latwiej przetłumaczyć opis gry niż grę niemiecki postnowilscie dodac do gry a po polsku z traktować tylko opis
To naprawdę relaksująca i całkiem fajna gra..
Żadnych compaintów, chociaż żałuję, że graczowi przyznano więcej monet. Ale rozumiem. To część wyzwania
Nie mogę zaktualizować gry. Zawsze kończy się automatycznie. I nie ma zakładki aktualizacji tutaj w playstore.
Świetna gra, w której jest tak wiele do zrobienia. Uwielbiam to!
Brak języka polskiego i grafiki wprowadza w błąd z językiem
Świetna gra kulinarna, fajne konkursy i wiele do osiągnięcia. A najlepsze jest to, że zespół wsparcia pracujący z tyłu jest niezwykle wydajny i pracowity, natychmiast zajmuje się Twoimi problemami i problemami, a problem zostaje rozwiązany w ciągu jednego dnia !!!! Proponuję małą zmianę: skróć czas gotowania i obniż ceny urządzeń i działek. Odpoczynek wszystko jest bardzo miłe
Fantastyczna gra
Poziom 19 i coraz trudniej… Zajmuje też miejsce podczas zdobywania kolejnych poziomów
Przeprowadzili gruntowny przegląd wszystkiego. Wydaje mi się, że ceny są o wiele bardziej rozsądne, a czas gotowania lepszy. Jest to teraz gra z 5 gwiazdkami. Nie musisz wydawać prawdziwych pieniędzy, aby awansować, a bycie w zespole jest naprawdę zabawne. Zawody są świetne, a może po prostu jestem konkurencyjny lol. Świetni programiści zajmujący się aktualizacją i ulepszaniem gry.
Jedna z najlepszych gier symulacyjnych gotowania, w jakie grałem. Projekt poziomu jest celny i bardzo kreatywny. Bąbelki myśli są bardzo miłym akcentem.
Ponieważ pierwsza część szefa kuchni jest dobra, pierwsza część szefa kuchni jest również dobra, ale jednym problemem jest to, że awansowanie zajmuje dużo czasu?
W starej wersji, przed aktualizacją, mogę oglądać tyle reklam bez ograniczeń, ale teraz jest ograniczona tylko mam nadzieję, że jest nieograniczona, tak jak wcześniej..
To uzależniające, ale też powolne w grze.. na pewno zabawne
Star Chef 2: matlagingsspill Simulator vhj
Gotowanie niektórych z tych potraw trwa zbyt długo
Dzień dobry, czy jest jakiś szczególny powód, dla którego gra nie załaduje się dzisiaj? Poszedłem do Playstore, aby sprawdzić, czy wymagane są jakieś aktualizacje, ale żadne nie są.
To niesamowite, po prostu czas budowy jest tak długi..
Nie tylko udekorujesz restaurację akcesoriami, ale także wybierzesz swój ulubiony kolor ścian i pomalujesz je! Chciałbym, żebyśmy mogli również przeprojektować podstawową infrastrukturę restauracji
Świetna gra o gotowaniu. Bardzo przyjemne.
dlaczego strona nie pozwala mi grać?
Lepiej niż pierwsza gwiazda szefa kuchni Może nowe stacje kulinarne i rozbudowa partii mogłyby być tańsze
🙂🙃🙂 to dobra gra, ale problem w tym, że nie mamy już zamówienia klienta, bo wszyscy klienci domagają się tego, czego nie otwieramy.
Gra jest ok, ale zamierzam ją usunąć. Płacę 12,99 USD/miesiąc, a zapełnienie moich zapasów zajmuje cały dzień, abym mógł kupić rzeczy w supermarkecie. To niewiarygodne. Gra byłaby fajna, gdyby naprawili typowe problemy. Wydaje się, że to zdzierstwo
jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza, kulinarna gra symulacyjna, w którą grałem do dziś. Świetnie się bawię w gmae. To orzeźwiające mieć grę, która pozwala również kontrolować dekorację Twojej restauracji.
Bardzo wciągająca gra jedna z najlepszych w które gralam
Nieprawidłowe odtwarzanie powoduje ponowne uruchamianie
Strasznie zamarzł i bez względu na to, ile razy go wyłączyłem, wraca do miejsca, w którym został zamrożony.
To niesamowita gra♥️ ale cena każdego przedmiotu jest tak wysoka, a zdobycie przedmiotu zajmuje dużo czasu, chciałbym ją poprawić💫
Cooking Fever: Restaurant Game આર્કેડ siwl
Gra była bardzo fajna, a koszt maszyn tak wysoki. Klienci proszą o nowe przedmioty, ale pieniądze i maksimum są mniejsze
Uwielbiam grać w tę grę! Tak było do niedawna, mam trudności z powrotem do głównej gry ze względu na dodanie ciężarówki dostawczej. To oczywiście usterka! PROSZĘ POMÓŻ!