Post by ternverlapori on Feb 9, 2022 14:59:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
РНО
Щоразу, коли я граю, це не працює
森林防御战: 猴子传奇 塔防 - Lumberwhack 動作 hwfy
НЕ зберігає прогрес гри Обліковий запис Google Games, весь прогрес, втрачений після перенесення на новий пристрій, не вартий розчарувань і не варто повторювати всю цю роботу!
Lumberwhack: Defend the Wild Toiminta olcb
Тобо
ВЕСЕЛО! ВИХІД! Ця гра дуже захоплює і заворожує для мене. Ви почнете як мила мавпа і досліджуватимете нових диких тварин, щоб битися за вас. Хороша графіка! 😁😁😁
Plss додати більше тварин 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏plssssssssss
Це лише дві хороші гри, це дуже добре, я здивований, що вона входить у 10 найкращих ігор
Чому я не можу відтворити це на комп’ютері як зазвичай, бо я пам’ятаю, що робив це, не використовуючи щось для запуску
Більшість помилок було виправлено в останньому оновленні, однак деякі все ще залишаються на стадії наближення до кінця третього континенту. На початку етапу Коко провалюється крізь землю і зникає. Ви не можете побачити, де він знаходиться, але він вразливий для атак.
Це не дозволить мені розблокувати етап, оскільки я нібито повинен зберегти ще 2 дерева на карті, але я пройшов усі рівні на карті, і всі 3 дерева були збережені. Крім того, що гра не дозволяє мені більше грати, це весело.
Ця гра не дуже гарна, вона постійно виганяє мене.
Я поставив цій грі 5 зірок, тому що я грав у неї на комп’ютері, і ця гра дуже приємна та чудова. Це Cool Oh
Баоа
Pop Breaker: Blast all Cubes Kirakós játékok nee
Мені це подобається, тому що я можу ходити на інші дерева
половина ripoff pvz все ще хороша слава
супер крута анімація
Мені подобається по, тому що я стаю сильніше і граю в легке по. Я так щасливий зараз у цій грі. ДЯКУЮ ВАМ ТА ПОЛАБАЄТЕ ЦЮ ГРУ ТА СКАЖУЙ МЕНІ ЗАРАЗ . Ще раз ДЯКУЮ П.
ПЕРШИЙ ТАЙМЕР
Мені потрібна нова версія цієї гри, щоб їх було 2 тварини 1) Flyer Pelican 2) Horner Elephant Особливість полягає в тому, що Flyer Pelican може літати і вдарити дзьобом 2 рази, а слон Horner — це те, що він може вдарити своїм рогом і кілька разів він за допомогою свого стовбура брав 1 лісоруби, а потім сильно кидав, я буду дуже вдячний, якщо ви вирішите мою проблему
Велика гра
Lumberwhack: Defend the Wild Veiksmas odbp
Добре, але занадто складно, щоб пройти деякі рівні. А режим виживання — сміття, занадто багато ворогів на початку битви. Припускається, що це від Хвилі 1, 2, 3 і вище
Крута гра
Вау, приємні 5 зірок, коли я був дитиною, я завжди любив тварин і джунглі, і ця гра навіть екшн, тому готова до бою.
Завмирає, як тільки починається гра.
Вау вау вау вау вау вауууууууууу, це круто й епічно
Я не можу завантажити гру.
бос
Було 5 зірок. Але була половина шляху, коли ти повністю змінився і зіпсував всю гру.
Я грав у гру раніше, і мені це сподобалося. Тепер я встановив його, і він сповільнив роботу мого телефону. Я видалив 2 програми та позбувся своїх файлів із кешу. Це все ще робить мій телефон дуже повільним, і я не можу в нього грати.
森林防御战: 猴子传奇 塔防 - Lumberwhack 動作 hwfy
Для мене я хочу отримати всіх тварин, тому я граю в це чудово, сподіваюся, що комусь сподобається
Ця гра збій senc wen i aun lock the bevar😠😠😠😠😠😠😠
Lumberwhack: Defend the Wild Veiksmas odbp
Трохи інший погляд на PvZ. Гра в порядку, але грає занадто швидко, ви ледве можете налаштувати належний захист на кожному рівні, перш ніж бути перевантаженим. Також жолуді, які ви заробляєте, здається, не додаються, якщо ви перезапустите рівень. Це погано, оскільки вдосконалення навичок коштує тонни.
Макс
Ця гра нагадує мені іншу гру
Це дуже цікава гра
Дивовижна гра, яка абсолютно гідна любителів тварин і офлайн-геймерів.
Ого
Його круті тварини потрапляють у пастку, але мені цікаво, якщо ви переведете крокодила на передню частину, це буде круто, якщо ви спробуєте, якщо ні, це добре, мені це подобається😁
Це тупа гра з багато реклами і погана графіка, гра грає погано, це просто жахливо повторюю, не завантажуйте☹️☹️☹️ ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️😤☹️☹️☹️☘️☘️☘️☘️☹️ ☹️😤😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💣💣💣💣💣💥💥💥💥💣💥💥
Lumberwhack: Defend the Wild פעולה zfzg